Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.12. 2025
Dnes má svátek Dagmar
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Zvěřinová omáčka (cumberland)

fotka Zvěřinová omáčka (cumberland)
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Zvěřinová omáčka (cumberland):

na 1 kg  | 400 g rybízového džemu  | 250 g brusinkového kompotu  | 30 g hořčice  | 25 g kečupu  | 1 g zázvoru mletého  | 150 ml červeného vína  | 100 ml citr. šťávy  | 10 ml worcestru  | 1 pomeranč /šťáva i kůra/

Postup přípravy receptu Zvěřinová omáčka (cumberland):

Rybízový džem, brusinkový kompot, červené víno a hořčici rozmícháme.
Přidáme kečup, zázvor, worcesterovou omáčku, citrónovou a pomerančovou šťávu.
Nakonec do omáčky dáme jemně nakrájené nudličky z pomerančové kůry podušené v malém množství vody.
Vše dobře promícháme.


Fotky receptu Zvěřinová omáčka (cumberland):

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zvěřinová omáčka (cumberland)
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !