odřezky a kosti ze zvěřiny
| 5 ks bobkové listy
| 3 ks celého pepře
| 5 hrnků vody
| 3 kuličky nového koření
| 1 ks cibule
| 2 stroužky česneku
| 1/2 hrnku hub
| 1 plátek uzeného sýra
| 1/2 hrnku kořenové zeleniny
| 1 lžíce sádla
| pepř, sůl
Postup přípravy receptu Zvěřinová polévka:
Maso a kosti vložíme do studené vody, přidáme pepř, nové koření, sůl, celou cibuli a celé stroužky česneku. Vaříme, až je maso měkké. Polévku přecedíme. Maso nakrájíme na malé kousky a vložíme je zpět do vývaru. Houby nakrájené na plátky a zeleninu na kostičky osmahneme na sádle, přidáme do polévky a ještě krátce vaříme. Do hotové polévky zamícháme strouhaný uzený sýr.
Fotky receptu Zvěřinová polévka:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!