Vložil: | Kamilkas |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 20 min |
Hodnocení: |
        
|
Počet hodnocení: | 3 |
|
|
Použité suroviny receptu Zvěřinové karbanátky:
500g předního masa (z jelena, srnce, daňka)
| 1 žemle
| 50g slaniny
| 2 vejce
| 50g cibule
| sůl
| pepř
| 1stroužek česneku
| špetka majoránky
| 150g oleje
| podle potřeby strouhanka
Postup přípravy receptu Zvěřinové karbanátky:
Přední maso z plece, krku apod. vykostíme, umeleme zároveň s namočenou vymačkanou žemlí, přidáme na kostičky nakrájenou slaninu, sůl, koření, vejce, česnek a vše zpracujeme v těsto. Je-li potřeba, přidáme i trochu strouhanky. Tvoříme karbanátky a smažíme je po obou stranách na oleji. Podáváme s bramborovou kaší a kompotem.
Fotky receptu Zvěřinové karbanátky:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!