Použité suroviny receptu Zvěřinový guláš s červeným vínem:
50 g slaniny pokrájené na kostičky
| 1 ks cibule
| 500 g zvěřiny na guláš
| 125 ml červeného vína
| 1 ks bobkového listu
| 2-3 ks hřebíčku
| 4 ks plodů jalovce
| 2 lžičky hořčice
| 4-6 lžiček brusinek
| 375 ml vody
| 1 sáček maďarský guláš
Postup přípravy receptu Zvěřinový guláš s červeným vínem:
Slaninu opečeme v hrnci, cibuli oloupeme a pokrájíme na proužky. Cibuli spolu se zvěřinou pokrájenou na kousky přidáme ke slanině a opečeme. Přilijeme vodu a červené víno, povaříme a vmícháme maďarský guláš. Přidáme bobkový list, hřebíčky a plody jalovce. Necháme zakryté dusit na slabém plameni 1,5 hodiny.
Zvěřinový guláš dochutíme hořčicí a podáváme s brusinkami.
Jako příloha se nejlépe hodí knedlíky.