8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 02.05. 2024
Dnes má svátek Zikmund
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chalupářský guláš

fotka Chalupářský guláš
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 80 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 22

Použité suroviny receptu Chalupářský guláš:

3 ks cibule  | 3 lžíce sádlo nebo olej  | 600 g hovězí kližka  | 2 lžičky sladká mletá paprika  | 1/2 lžičky pálivá mletá paprika  |  sůl  | 1/2 lžičky kmín  | 2 lžíce hladká mouka  | 1/2 lžičky majoránka  | 3 stroužky česnek  | 1

Postup přípravy receptu Chalupářský guláš:

Nadrobno nakrájenou cibuli osmahneme na sádle nebo oleji. Přidáme maso nakrájené na kostky a za stálého míchání opékáme, dokud maso neztmavne a šťáva se nevydusí na tuk.

Maso odstavíme ze sporáku, přidáme mletou papriku, promícháme a ihned podlijeme trochou horké vody nebo vývaru. Hrnec vrátíme na sporák, osolíme, přidáme kmín a při mírné teplotě pod pokličkou dusíme téměř doměkka.

Pak šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme moukou, krátce osmahneme, podlijeme vodou a dusíme doměkka. Maso ochutíme majoránkou a česnekem utřeným s trochou soli a krátce podusíme.

Chalupářský guláš podáváme s houskovými knedlíky ozdobený tenkými kolečky cibule.


Fotky receptu Chalupářský guláš:

Chalupářský guláš
Chalupářský guláš
Fotky vložil: Vikitorie,fanypol 
Hodnocení receptu Chalupářský guláš
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !