Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jahodová tlačenka

fotka Jahodová tlačenka
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++-_______
Počet hodnocení: 13

Použité suroviny receptu Jahodová tlačenka:

jahody  |  cukr  |  mikrotenový sáček na tlačenku

Postup přípravy receptu Jahodová tlačenka:

Jahody propláchneme pod tekoucí vodou a necháme okapat. Pak je ve větší nádobě rozmačkáme, prosypeme cukrem a plníme do tlačenkového střeva, jehož jeden konec jsme před plněním dobře zavázali motouzkem. Po naplnění zavážeme i druhý konec a dáme do mrazáku.

Jahody v tlačenkových obalech zaberou v mrazáku méně místa než když je ukládáme v mikroténových sáčcích. Z tlačenky pak kdykoli můžeme ukrojit plátek jahod a ty se rozmrazí dříve než ze sáčků. Do jedné tlačenky se vejde cca 3 - 4 kg jahod.


Fotky receptu Jahodová tlačenka:

Jahodová tlačenka
Fotky vložil: vilka 
Hodnocení receptu Jahodová tlačenka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !