8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 02.05. 2024
Dnes má svátek Zikmund
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jehněčí plec s citrónem

fotka Jehněčí plec s citrónem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Jehněčí plec s citrónem :

jehněčí plec,  | 2 cibule  | 2 stroužky česneku  | 4 lžíce oleje  |  sůl  | 2 lžičky sladké papriky  | 4 lžíce citrónové šťávy  | 2 lžíce sekané petrželky  |  pepř  |  vývar z masoxu

Postup přípravy receptu Jehněčí plec s citrónem :

Jehněčí maso pokrájíme na kostky a opečeme na rozehřátém oleji. Maso vyjmeme a na stejném oleji osmahneme nasekanou cibuli a plátky česneku. Přidáme sladkou papriku, nasekanou petrželku, citrónovou šťávu a maso, podlijeme vývarem, osolíme, opepříme a na mírném ohni dusíme doměkka. Stále vše podléváme, aby se maso nepřipalovalo. Před dokončením omáčku vydusíme na tuk.




Fotky receptu Jehněčí plec s citrónem :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jehněčí plec s citrónem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles