MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 17.05. 2024
Dnes má svátek Aneta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jehněčí v zelí

fotka Jehněčí v zelí
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Jehněčí v zelí:

30 g másla  | 1/2 lžičky kari  | 500 g jehněčího masa /kostky/  | 2,5 dl vývaru ze zeleniny  | 800 g bílého zelí /kousky 2 x 2 cm/  | 1,5 dl smetany  | 1,5 lžičky maizeny  | 1/2 lžičky soli  |  pepř

Postup přípravy receptu Jehněčí v zelí:

V hrnci rozehřejte kousek másla, na ně nasypte karí a krátce orestujte.
Na pánvi rozehřejte zbytek másla a na něm opečte maso do hněda. Opečené dejte do hrnce s karím, přidejte k němu zázvor a vývar. Duste pod pokličkou asi 15 minut. K masu přidejte zelí a duste dalsích 5 minut. Zelí musí být měkké, ale stále "al dente".
Smetanu smíchejte s maizenou a za stálého míchání ji nalejte do hrnce. Vařte cca 1 minutu a dochuťte solí a pepřem.


Fotky receptu Jehněčí v zelí:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jehněčí v zelí
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !