8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 02.05. 2024
Dnes má svátek Zikmund
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Karbanátky z uzeného masa

fotka Karbanátky z uzeného masa
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Karbanátky z uzeného masa:

300 g uzeného syrového masa  | 1 kostka maggi bylinky česnek a petržel  | 1 lžíce jíšky  | 100 ml mléka  |  vejce  |  muškátový květ  |  sůl  |  sekaná petrželová nať  |  strouhanka na zahuštění  |  vejce  | 50g hladké mouky  | 100g strouhanky  | 200g oleje

Postup přípravy receptu Karbanátky z uzeného masa:

Mléko přivedem do varu a zahustíme jíškou a za stálého míchání krátce provaříme a přidáme MAGGI Bylinky česnek a petržel. Do polovychladlého bešamelu přimícháme vejce, petrželovou nať, umleté uzené maso, koření, podle potřeby dosolíme (většinou není potřeba) a zahustíme strouhankou z bílého pečiva.
Ze směsi tvarujeme karbanátky, které obalíme v hladké mouce, rozmíchaném vajíčku a strouhance. Obalené karbanátky smažíme ve vyšší vrstvě oleje dorůžova.
Náš tip: Uzené maso pozvolna vaříme doměkka (uzené maso nevaříme prudkým varem).




Fotky receptu Karbanátky z uzeného masa:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Karbanátky z uzeného masa
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !