8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 03.05. 2024
Dnes má svátek Alexej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kaštanová pečínka

fotka Kaštanová pečínka
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Kaštanová pečínka:

1 kg jedlých kaštanů  | 500 g skopového masa  | 15 dkg másla  | 1,5 dl bílého vína  | 250 g cibule  | 10 dkg cukru  | špetka soli

Postup přípravy receptu Kaštanová pečínka:

Kaštany nařízneme a necháme několik hodin máčet ve vlažné vodě. Pak je vyjmeme, vložíme na plech a v troubě dozlatova upečeme. Teplé je oloupeme a vadné vyřadíme. Cibuli drobně nakrájíme a osmahneme na omastku s masem nakrájeným na menší kousky. Obojí necháme na tuku dusit. Když je maso napolo měkké, přidáme kaštany, šálek vody, cukr a sůl. Podle potřeby ještě podléváme. K dostatečně podušenému masu a kaštanům (kaštany musí zůstat pokud možno celé) přilijeme víno, ochutnáme, přisladíme, nebo přisolíme a necháme ještě minutu na ohni. Podáváme teplé, bez příloh.


Fotky receptu Kaštanová pečínka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kaštanová pečínka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles