8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 02.05. 2024
Dnes má svátek Zikmund
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Králík na francouzský způsob

fotka Králík na francouzský způsob
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 96

Použité suroviny receptu Králík na francouzský způsob:

1,2 kg králíka  | 4 lžíce oleje  | 2 stroužky česneku  | 2 ks šalotky  | 0,25 l bílého vína  | 2 lžíce hotové jíšky  | 125 gr hořčice  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Králík na francouzský způsob:

Maso omyjeme, hřbet rozdělíme na dvě části. Všechno maso osolíme a opepříme na oleji. Oloupané stroužky česneku prolisujeme, oloupané šalotky rozčtvrtíme a obojí přidáme k masu. Přilijeme bílé víno a čtvrt litru vody, přikryjeme a pod pokličkou maso dusíme doměkka. Poté maso vyjmeme a odložíme do tepla. Omáčku lehce zahustíme hotovou jíškou, vmícháme hořčici a omáčku podáváme k masu.


Fotky receptu Králík na francouzský způsob:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Králík na francouzský způsob
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !