8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 02.05. 2024
Dnes má svátek Zikmund
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Krůta nadívaná klobáskami a slaninou

fotka Krůta nadívaná klobáskami a slaninou
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 180 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 26

Použité suroviny receptu Krůta nadívaná klobáskami a slaninou:

3 kg krůta  | 2 cibule  |  sůl a pepř  | 20 g sádla  |  drůbeží vývar  | po 200 g angl. slaniny a vinné klobásy  | 10 plátků opečeného toast. chleba  | 4 lžíce petrželky  | 1 lžička sušené šalvěje  |  muš. oříšek  |  špek na prošpikování

Postup přípravy receptu Krůta nadívaná klobáskami a slaninou:

Nejdříve si připravíme nádivku. Cibuli a slaninu jemně posekáme a zesklovatíme je na rozehřátém sádle. Opečené a na kostičky nakrájené toasty promícháme v míse s cibulí, petrželkou, vymačkanou náplní z vinné klobásy a vývarem (dáme jej tolik, aby hmota byla řídká, ale nikoliv tekoucí). Okořeníme muškátem, šalvějí, osolíme a opepříme.
Touto nádivkou naplníme vnitřek krůty.
Krůtu prošpikujeme, zašijeme, poklademe vločkami másla a zakryjeme alobalem.
Pečeme 2 hodiny, podléváme vypečenou šťávou. Pak alobal odstraníme a krůtu pečeme další hodinu.


Fotky receptu Krůta nadívaná klobáskami a slaninou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Krůta nadívaná klobáskami a slaninou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !