500 g telecí kýty
| 500 g hovězí svíčkové
| 500 g vepřové kýty
| 500 g vepřových ledvinek
| podle chuti sůl
| podle chuti pepř
| 200 g škvařeného sádla
| 300 g slaniny bez kůže
Postup přípravy receptu Masová směs na roštu:
Z jednotlivých druhů masa nakrájíme přes vlákno plátky, mírně je naklepeme, okrajové blány krátce nařízeneme, maso osolíme a opepříme. Z očištěné ledvinky ukrojíme šikmým řezem plátek, který opepříme. Slaninu rozkrojíme na tři stejné plátky. Připravené plátky masa a ledvinky rychleji osmahneme po obou stranách v horkém sádle společně s plátky slaniny. Při vyndavání prokládáme jednotivé druhy masa opečenou slaninou.
Fotky receptu Masová směs na roštu:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!