Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 21.04. 2018
Dnes má svátek Alexandra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Pikantní vepřové v ovoci

fotka Pikantní vepřové v ovoci
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Pikantní vepřové v ovoci:

dle chuti: mletý černý pepř a sůl  | 3 lžíce olej  | 300 g míchané kompotované ovoce  | 4 lžíce sójová omáčka  | 1 lžíce worcesterská omáčka  |  5 ks pálivá paprička  | 500 g vepřová kýta

Postup přípravy receptu Pikantní vepřové v ovoci:

Maso očistíme, omyjeme, osušíme a nakrájíme na malé plátky. Ty naklepeme, opepříme a osolíme. Papričky očistíme, nasekáme na jemnou kaši a promícháme se sójovou a worcesterskou omáčkou. Připravené maso touto směsí potřeme, přelijeme a necháme v chladu odležet.

Na pánvi rozpálíme olej a maso na něm zprudka a důkladně opečeme.

Podáváme prokládané různými druhy kompotovaného ovoce. Vhodnou přílohou jsou brambory či bramborová kaše.



Fotky receptu Pikantní vepřové v ovoci:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pikantní vepřové v ovoci
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !