Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Čas malinČas malin Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 16.08. 2018
Dnes má svátek Jáchym
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Plzeňská roláda

fotka Plzeňská roláda
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Plzeňská roláda:

80 dkg vepřové plece  | 1 vejce  |  2 lžíce kečupu  | 2 sterilizované okurky  | 2 dcl piva  | lžíce hladké mouky  |  olej  |  nové koření  |  sůl  |  pepř  | 2 cibule

Postup přípravy receptu Plzeňská roláda:

Čtvrtinu plecka odřízneme, ze zbylého masa utvoříme plátky, naklepeme, osolíme, opepříme.



Odříznuté maso umeleme, promícháme s trochou vody a solí, navršíme do středu plátku, na ně položíme překrájená vejce uvařená natvrdo a na nudle nakrájené okurky. Zavineme a převážeme.



Vložíme do pekáče s olejem a pokrájenou cibulí, přidáme nové koření a pečeme do měkka za mírného podlévání.



Měkkou roládu vyjmeme, šťávu zaprášíme moukou, zasmahneme, zalijeme pivem a kečupem, povaříme a procedíme na roládu nakrájenou na plátky.

Přílohy: vařené brambory, bramborová kaše...


Fotky receptu Plzeňská roláda:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Plzeňská roláda
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !