1 celá srnčí játra
| mléko podle potřeby
| 1 lžíce sádla
| 3 mladé cibulky s natí
| 200 g anglické slaniny
| špetka soli a pepře
| ostrý kečup a sladké paprika podle chuti
Postup přípravy receptu Srnčí játra po pytlácku:
Játra dáme na 2 hodiny odmočit do mléka, poté je umyjeme, odblaníme a nakrájíme na kousky.
Na pánvi rozehřejeme sádlo, mezitím si na kousky nasekáme cibulku a anglickou slaninu, které na sádle lehce opečeme dorůžova. Ke směsi přidáme kečup a chvíli dusíme.
Přidáme játra. Opepříme je a lehce posypeme mletou paprikou. Po orestování přiklopíme a 20 minut dusíme. Občas promícháme, solíme až nakonec.
Fotky receptu Srnčí játra po pytlácku:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!