Použité suroviny receptu Svíčkové řezy se zeleným chřestem a omáčkou s mušlemi:
2 kg hověz. svíčková
| 30 g sůl
| 100 g olej
| 100 g víno červené
| 200 g olej
| 250 g máslo
| 6 ks žloutek
| 222 g citron
| 10 g sůl
| 1 g pepř bílý
| 20 g petrželová nať
| 1250 g chřest
| 50 g máslo
| 300 g mušle
| 625 g mrkev
Postup přípravy receptu Svíčkové řezy se zeleným chřestem a omáčkou s mušlemi:
Předem naložené svíčkové řezy opečeme na tálu. Na talíř
zdobíme holandskou omáčkou, mušlemi, zeleným chřestem,
karotkou, brokolicí a celerovým bramborem
Fotky receptu Svíčkové řezy se zeleným chřestem a omáčkou s mušlemi:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!