Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Jak vyrobit budku z prkna?Jak vyrobit budku z prkna?
Chytrá žena na Facebooku
Výherní anketa
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 21.10. 2018
Dnes má svátek Brigita
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Vepřová pečeně v bylinkovém lůžku

fotka Vepřová pečeně v bylinkovém lůžku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Vepřová pečeně v bylinkovém lůžku:

2 stroužky česneku  | 800 g vepřové pečeně bez kosti  |  sůl  |  pepř  | 3 snítky čerstvého rozmarýnu  | 2 snítky šalvěje  | 2 červené cibule  | 6 ks hřebíčků  | 2 lžíce olivového oleje  | 200 ml bílého vína  |  kůru z 1 citronu  | 1 lžíce másla  | 1 lžíce hl.mouky

Postup přípravy receptu Vepřová pečeně v bylinkovém lůžku:

Česnek oloupeme a prolisujeme nebo utřeme. Vepřovou pečeni omyjeme a osušíme. Svrchu do ní nožem uděláme několik mělkých zářezů tak, aby vznikla mřížka. Osolíme ji, opepříme a potřeme česnekem.
Pečeni poklademe snítkami rozmarýnu i šalvěje a pak převážeme kuchyňskou nití, aby bylinky během pečení nepadaly dolů.
Cibule oloupeme, nakrájíme na měsíčky a rozprostřeme na dno pekáčku. Na ně položíme připravené maso. Pečeni potom posypeme rozdrceními hřebíčky, pokapeme olejem a podlijeme asi 100 ml vody. Pečeme v troubě při 180°Ć asi 90 minut. Během pečení ji přeléváme bílým vínem a výpekem a podle potřeby podléváme vodou.
Zhrubá 10 minut před koncem pečení zvýšíme teplotu v troubě na 220°C. Pečeni posypeme nahrubo nastrouhanou citronovou kůrou a dopečeme dozlatova.
Výpek slijeme do kastrůlku a rozpustíme v něm máslo. Zaprášíme ho moukou a podle potřeby naředíme vodou. Šťávu zhruba 5 min. povaříme. Podáváme s bramborovou kaší.


Fotky receptu Vepřová pečeně v bylinkovém lůžku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřová pečeně v bylinkovém lůžku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Hromada zlaťáků