Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 20.07. 2018
Dnes má svátek Ilja
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Vepřové maso vařené v zelenině

fotka Vepřové maso vařené v zelenině
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Vepřové maso vařené v zelenině:

500 g vepřové plece  | 400 g kořenové zeleniny  | 50 g cibule  | 1/2 kg brambor  | trochu vývaru  | 1 bobkový list  | trochu soli

Postup přípravy receptu Vepřové maso vařené v zelenině:

Očištěné a omyté maso vložíme do vařícího vývaru, přidáme cibuli, bobkový list a vaříme do poloměkka (asi hodinku). Vývaru použijeme jen tolik, aby stčilo na zakrytí masa. Potom přidáme k masu na větší nudličky nakrájenou kořenovou zeleninu, krátce povaříme, přidáme na čtvrtky nakrájené brambory a vše uvaříme doměkka.


Fotky receptu Vepřové maso vařené v zelenině:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřové maso vařené v zelenině
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !