8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 03.05. 2024
Dnes má svátek Alexej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zapečené hašé z drůbežích jater

fotka Zapečené hašé z drůbežích jater
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 16

Použité suroviny receptu Zapečené hašé z drůbežích jater:

250 g drůbežích jater  | 50 g másla  | 60 g starších housek  | 2 vejce  |  sůl, pepř  |  máslo na vymaštění  |  strouhanka na vysypání misek

Postup přípravy receptu Zapečené hašé z drůbežích jater:

Játra jemně uškrábeme na prkénku, housky pokrájíme na plátky, namočíme do vody, po nasáknutí je rozmělníme. Změklé máslo utřeme do pěny, přidáme játra, vymačkané housky, žloutky, sůl, pepř, dobře rozmícháme a nakonec lehce vmícháme sníh z bílků. Těsto rozdělíme do 4 zapékacích misek, vymazaných a vysypaných strouhankou, zapečeme v hodně vyhřáté troubě.


Fotky receptu Zapečené hašé z drůbežích jater:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zapečené hašé z drůbežích jater
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !