Použité suroviny receptu Zapečené vepřové plátky s paštikou:
4 plátky vepřové kýty (asi po 120-150 g)
| 2 lžíce čerstvých bylinek
| na obalení hladká mouka
| 2 lžíce oleje
| 100 g játrové paštiky
| 7 sterilovaných žampionů
| 4 plátky moravského uzeného masa
| 4 plátky eidamu
Postup přípravy receptu Zapečené vepřové plátky s paštikou:
Maso zlehka naklepeme, osolíme a obalíme ve směsi nadrobno nakrájených bylinek s moukou. Na oleji je z obou stran zprudka opečeme a při snížené teplotě zvolna dohotovíme. Na měkké maso klademe řez paštiky, plátky žampionů, moravského uzeného a sýr. V rozehřáté troubě zprudka zapečeme.
Fotky receptu Zapečené vepřové plátky s paštikou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!