Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 23.02. 2025
Dnes má svátek Svatopluk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Alsaský pekáček s kysaným zelím

fotka Alsaský pekáček s kysaným zelím
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 180 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Alsaský pekáček s kysaným zelím:

500 g vepřového ramínka  | 3 cibule  | 2 stroužky česneku  | 4 nožičky klobásy  | 500 g brambor  | 200 g tenkých plátků prorostlé slaniny  | 1 kg kysaného zelí  | 4 bobule jalovce  | 2 bobkové lístky  | 2 hřebíčky  | 1 lžička soli  | lžičky pepře  | 1/8 l suchého bílého vína  | 1/4 l slepičího bujónu

Postup přípravy receptu Alsaský pekáček s kysaným zelím:

Dno zapékací mísy vyložíme polovinou slaniny. Na slaninu rozložíme polovinu kysaného zelí, přidáme 2 bobule jalovce, 1 bobkový list, 1 hřebíček, sůl a pepř. Brambory nakrájené na plátky položíme na zelí a na ně rozložíme očištěné na malé kousky nakrájené vepřové ramínko spolu s klobásami, které několikrát propíchneme po obvodu vidličkou, nakrájenou cibuli a česnek. Navrch rozložíme zbytek kysaného zelí, koření a slaniny. Zalijeme bílým vínem a vývarem a přikryjeme pokličkou. Dusíme v předehřáté troubě zhruba 3 hodiny.


Fotky receptu Alsaský pekáček s kysaným zelím:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Alsaský pekáček s kysaným zelím
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !