2 ananasy střední
| 240 ml hnědého cukru
| 15 cm zázvoru čerstvého
| 5 cm skořice
Postup přípravy receptu Ananas v pomalém hrnci:
Zázvor oloupejte a nakrájejte na velmi tenké plátky. Ananasy oloupejte, rozkrojte podélně na čtvrtky, vyřízněte a zahoďte středy a ananasy nakrájejte napříč na plátky silné asi 8 mm.
V pomalém hrnci smíchejte ananas s ostatními ingrediencemi, zakryjte a vařte na HIGH asi 4 hodiny až je ananas měkký.
Podávejte teplé s vanilkovou nebo kokosovou zmrzlinou.
Lze také podávat jako kompot k pečeni nebo grilovanému kuřeti.
Tip: K ingrediencím přidejte pár čerstvých listů koriandru.
Fotky receptu Ananas v pomalém hrnci:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!