Použité suroviny receptu Mousse s chutí bílé čokolády :
300 ml smetany ke šlehání
| 300 g bílé čokolády
| 1 lžíce koňaku
| 100 g višní
| 100 g višňového želé
Postup přípravy receptu Mousse s chutí bílé čokolády :
Bílou čokoládu, smetanu a koňak ve vodní lázni rozehřejeme. Nesmí se vařit. Směs dobře rozmícháme a necháme v chladu proležet nejlépe do druhého dne. Pak vyšleháme pevný krém, naplníme jej do tvořítek např. na pudink a necháme vychladnout. Tvořítka předtím vymažeme olejem a vysypeme moučkovým cukrem. Po vychlazení pěnu vyklopíme na talířky, ozdobíme višněmi a přelijeme rozředěným višňovým želé.
Fotky receptu Mousse s chutí bílé čokolády :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!