Vložil: | pilif |
Porcí: | 6 |
Doba přípravy: | 30 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 26 |
|
|
Použité suroviny receptu Ančina nádivka:
10 -- 12 ks rohlíků
| 0,5 - 0,8 l mléka
| 4 ks vejce
| 2 ks cibule
| 10 dkg anglické slaniny
| 30 dkg gothaje
| půl lžičky mletého kmínu
| trošku soli a pepře
| nať celeru
Postup přípravy receptu Ančina nádivka:
Rohlíky nakrájíme na kostky, dáme do mísy, zalijeme mlékem a přidáme žloutky.
Na pánvičce na oleji osmažíme cibulku s anglickou slaninou, přidáme na kostičky nakrájený gothaj salám, mletý kmín, sůl a pepř, nasekanou celerovou nať nebo pažitku, cibuli svazkovou a necháme prohřát. Přidáme k navlhčeným rohlíkům a nakonec přidáme ušlehaný sníh. Dáme na vymazaný plech a pečeme.
Fotky receptu Ančina nádivka:
Fotky vložil: pilif,vilka