Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Býk - roční horoskop na rok 2025Býk - roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 09.05. 2025
Dnes má svátek Ctibor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Babiččiny ptáčky

fotka Babiččiny ptáčky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Babiččiny ptáčky:

4 hovězí plátky  |  sůl  |  pepř  | lžíce hořčice  | 4 nakládané okurky  | 4 plátky prorostlého špeku  | lžíce hladké mouky  | 2 lžíce oleje  | lžíce rajského protlaku  |  sladká červená paprika  | 250 ml červeného vína  | 500 ml masového vývaru  | 2 mrkve  | 2 cibule  | 2 lžíce kaparů  | 2 lžíce maizeny

Postup přípravy receptu Babiččiny ptáčky:

Maso okořeníme a potřeme hořčicí. Okurky podélně nakrájíme na plátky a společně se špekem položíme na maso. Plátky zarolujeme, svážeme nití a poprášíme moukou. Rolky osmažíme v rozpáleném oleji ze všech stran, přidáme mrkev a nakrájenou cibuli a ještě chvíli posmažíme. Zalijeme červeným vínem a masovým vývarem a necháme 90 minut pod pokličkou dusit na mírném ohni. 15 minut před koncem přidáme nakrájené kapary. Nakonec zahustíme omáčku maizenou.


Fotky receptu Babiččiny ptáčky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Babiččiny ptáčky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !