Na oleji si opražte kořenovou zeleninu, bobkový list, nové koření a celý pepř. Přidejte dvě lžíce rajského protlaku a podle chuti dvě až tři lžíce octa. Promíchejte a zalijte horkým vývarem. Uveďte do varu. V misce smíchejte dvě lžíce hladké mouky s vodou, důkladně rozkvedlejte a opatrně vlijte do hrnce s omáčkou. Rajskou omáčku dochutíme lžící skořice a citronovou štávou. Poté omáčkový základ propasírujte přes ocelové sítko a … máme hotovo!
Čtěte také náš článek o cooking show
Babicovy dobroty, ve kterém najdete i všechny Babicovy
RECEPTY - vstupte
ZDE
Vyzkoušejte další báječné recepty na rajskou omáčku:
Rajská omáčka s masem
Rajská omáčka tak, jak ji neznáte
Blesková rajská omáčka
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Babiččina rajská omáčka