Školní rok 2020/2021Školní rok 2020/2021 Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženyHrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženy
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 16.05. 2021
Dnes má svátek Přemysl
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Bábovka z acidofilního mléka

fotka Bábovka z acidofilního mléka
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Bábovka z acidofilního mléka:

1 hrnek acidofilního mléka  | 2 vejce  | 1 hrnek moučkového cukru  | 1/2 hrnku oleje  | 1 necelý prášek do pečiva  | 1 1/2 hrnku polohrubé mouky  | 1 lžíce kakaa  | dle potřeby: máslo na vymazání a hrubá mouka na vysypání formy

Postup přípravy receptu Bábovka z acidofilního mléka:

Mléko rozmícháme s vejci, cukrem, olejem a přidáme mouku smíchanou s práškem do pečiva. Polovinu těsta nalijeme do vymazané a vysypané bábovkové formy.
Do druhé poloviny těsta vmícháme kakao a nalijeme na bílé těsto. Upečeme v předehřáté troubě, hotová bude asi tak za 40 minut.
Příloha:
Můžeme namazat marmeládu nebo ozdobit šlehačkou a podávat k nedělní kávě.



Fotky receptu Bábovka z acidofilního mléka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bábovka z acidofilního mléka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !