Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 21.12. 2025
Dnes má svátek Natálie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bagna caola

fotka Bagna caola
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Bagna caola:

40 kousků různé zeleniny (mrkev, celer, květák, fenykl apod.)  | 6 stroužků česneku  | 90 g másla  | 180 ml olivového oleje  | 120 g ančoviček  |  ciabatta

Postup přípravy receptu Bagna caola:

Zeleninu okrájíme, omyjeme a osušíme. Nakrájíme na kousky, aby se dali namáčet. Do kastrolku dáme olej, česnek a ančovičky a dobře promícháme. Necháme změknout a přidáme máslo. Opepříme a celou omáčku nalijeme do misky, udržujeme teplou (třeba nad svíčkou). Chléb a zeleninu podáváme na extra talíři a podáváme. Zeleninu v omáčce máčíme a zajídáme chlebem.


Fotky receptu Bagna caola:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bagna caola
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !