Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 09.10. 2024
Dnes má svátek Štefan a Sára
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bagna caola

fotka Bagna caola
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Bagna caola:

40 kousků různé zeleniny (mrkev, celer, květák, fenykl apod.)  | 6 stroužků česneku  | 90 g másla  | 180 ml olivového oleje  | 120 g ančoviček  |  ciabatta

Postup přípravy receptu Bagna caola:

Zeleninu okrájíme, omyjeme a osušíme. Nakrájíme na kousky, aby se dali namáčet. Do kastrolku dáme olej, česnek a ančovičky a dobře promícháme. Necháme změknout a přidáme máslo. Opepříme a celou omáčku nalijeme do misky, udržujeme teplou (třeba nad svíčkou). Chléb a zeleninu podáváme na extra talíři a podáváme. Zeleninu v omáčce máčíme a zajídáme chlebem.


Fotky receptu Bagna caola:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bagna caola
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Šperky