Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny 28. března slavíme Den učitelů28. března slavíme Den učitelů Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 16.03. 2025
Dnes má svátek Elena a Herbert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Baklážany s mátou

fotka Baklážany s mátou
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 15 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 20

Použité suroviny receptu Baklážany s mátou:

1 kg balkažánů  |  olej na hluboké smažení  | 3 lžíce olivového oleje  | 2 stroužky prolisovaného česneku  | 1 lžička podravky s bylinkami  | 2 lžíce jablečného octa  | 1 lžíce čerstvě nasekané máty  | 2 lžíce strouhanky

Postup přípravy receptu Baklážany s mátou:

Balkažány omyjte, odkrojte jim konce a nakrajejte na plátky o tloušťce cca 2cm. Opečte je krátce na rozpáleném oleji. Opečené balkažány dejte na papírový ubrousek, aby se odstranil přebytečný tuk. Zálivku připrante tak, že smícháme olivový olej, česnek, podravku s bylinkami a ocet. Připravenou zálivku nalejte na balkažány, posypte strouhankou a nechte asi hodinu na chladném místě. Ochlazené balkažány posypte nasekanými lístky máty a podávejte.


Fotky receptu Baklážany s mátou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Baklážany s mátou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles