Použité suroviny receptu Banánové koblihy z Norska:
4 banány
| 120 g rýžové mouky
| 60 g zkaramelizovaného cukru
| 1 lžička mletého fenyklu
| 1 lžička prášku do pečiva
| 2 lžíce strouhaného kokosu
| 1 lžíce oleje
| špetka soli
| olej na smažení
| případně marmeládu
Postup přípravy receptu Banánové koblihy z Norska:
Postup:
Rýžovou mouku, lžíci oleje a rozdrcený karamel zaděláme s trochou vody v těsto a necháme v teple odpočinout nejlépe přes noc. Přidáme oloupané a rozmačkané banány a fenykl, rozředíme na patřičnou hustotu a vmícháme prášek do pečiva. Důkladně rozkvedláme a na oleji smažíme palačinky po obou stranách. Hotové potřeme případně marmeládou.
Fotky receptu Banánové koblihy z Norska:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!