Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 19.04. 2025
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bažant na pepři

fotka Bažant na pepři
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Bažant na pepři:

1 vykuchaný bažant  | 1 hermelín  | 2 větší hrušky  | 80 g másla  | dle chuti: brusinky  | 1 lžička koňaku  | dle chuti: sůl a pepř

Postup přípravy receptu Bažant na pepři:

Hermelín nakrájíme na plátky, obalíme v pepři a vložíme do očištěného bažanta. Osoleného, opepřeného bažanta pak opečeme ze všech stran na másle a vložíme do zahřáté trouby. Když začíná maso měknout přidáme oloupané, najemno nakrájené jádřinců zbavené hrušky. Po změknutí masa přidáme lžičku koňaku. Bažanta podáváme s brambory a brusinkami.


Fotky receptu Bažant na pepři:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bažant na pepři
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Pomlázka