Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny 28. března slavíme Den učitelů28. března slavíme Den učitelů Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 14.03. 2025
Dnes má svátek Růt a Matylda
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bažantí prsíčka na jehle

fotka Bažantí prsíčka na jehle
Vložil:
Porcí:10
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Bažantí prsíčka na jehle:

1 bažant prsíčka (z celého)  | 100 g šunky  | 100 g čerstvé slaniny  | 1 velká cibule  | 60 g másla  |  sůl  | několik bobkových listů

Postup přípravy receptu Bažantí prsíčka na jehle:

Z bažanta vyřízneme prsíčka a stáhneme z nich kůži. Maso nakrájíme na menší kousky a opatrně naklepeme paličkou. Šunku a slaninu nakrájíme na stejně velké plátky a cibuli rozřežeme tak, aby se nerozpadla. Kousky masa napichujeme střídavě se šunkou, slaninou, cibulí a bobkovými listy na kovovou nebo dřevěnou jehlici a jehlici s touto směsí vložíme na máslo do pekáčku. Pečeme v troubě do zlatova po všech stranách, tj. celkem asi 10 minut. Hotové maso podáváme na ohřátých talířích a přeléváme máslem od pečení. Podáváme s brambory pečenými ve slupce a s tatarskou omáčkou nebo jen s hořčicí. Ze zbytků bažanta připravíme polévku nebo je umeleme na pomazánku apod.


Fotky receptu Bažantí prsíčka na jehle:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bažantí prsíčka na jehle
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !