Léto - čas jahodLéto - čas jahod Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 10.07. 2025
Dnes má svátek Libuše a Amálie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Béarnská omáčka

fotka Béarnská omáčka
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++++-_
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Béarnská omáčka:

1 sklenka octa  | 2 ks cibulky  | 1 stroužek česneku  | 1 lžíce nakrájeného estragonu  | 1 lžička petrželky  | 1 lžička kerblíku  | 1 lžička pažitky  | 3 ks žloutky  | 150 g másla

Postup přípravy receptu Béarnská omáčka:

Na mírném ohni dusíme půl hodiny v octě rozsekané cibulky, česnek, bylinky. Pak je protřeme sítem. Ve vodní lázni v misce třeme tři žloutky s prolisovanou bylinkovou hmotou, když zhoustne, odstavíme a po kouscích zatřeme máslo.
Omáčku podáváme ke kuřeti a vařenému masu.


Fotky receptu Béarnská omáčka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Béarnská omáčka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !