Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 05.07. 2025
Dnes má svátek Cyril a Metoděj
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Bejgly

fotka Bejgly
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Bejgly:

20 g droždí  | 2 lžičky + špetka soli  | 250 ml vlažné vody  | 400 g hladké mouky  | 50 g másla  |  sezam nebo mák

Postup přípravy receptu Bejgly:

Rozpustíme 20 g droždí a špetku soli ve 250 ml vlažné vody, mícháme 400 g hladké mouky s 2 lžičkami soli a 50 g másla. Necháme asi 40 minut kynout. Těsto prohněteme, rozdělíme na 12 dílů a vytvarujeme bochánky, ve kterých vymáčkneme uprostřed otvor. Bejgly ponoříme na 1 minuty do vroucí vody a necháme okapat. Posypeme sezamem nebo mákem. Pečeme v troubě předehřáté na 225 stupňů asi 20 minut. Upečené bejgly necháme vychladnout, podélně rozřízneme a plníme dle chuti.


Fotky receptu Bejgly:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bejgly
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !