Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 28. března slavíme Den učitelů28. března slavíme Den učitelů Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 20.03. 2025
Dnes má svátek Světlana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Brambory dušené na kyselo se zelím

Brambory dušené na kyselo se zelím
17. 10. 2007 Bramborová jídla +++++_____
Příprava receptu Brambory dušené na kyselo se zelím : Brambory oloupeme, nakrájíme na čtvrtky, zalijeme vroucí osolenou vodou a uvaříme do poloměkka. Slaninu nakrájíme na kostičky, rozpustíme, škvarečky vyjmeme, zbylý tuk zaprášíme moukou ... ... …více»

Chřest s holandskou omáčkou

Chřest s holandskou omáčkou
17. 10. 2007 Zeleninová jídla ++++++-___
Příprava receptu Chřest s holandskou omáčkou: Chřest svážeme a uvaříme v osolené a oslazené vodě doměkka. Na omáčku - žloutky s vlažným vývarem zahříváme ve vodní lázni a vymícháme do husta. Přidáme citr. šťávu, osolíme a zjemníme máslem. Nesmíme ... …více»

Hlíva s buráky

Hlíva s buráky
17. 10. 2007 Houbová jídla ++++-_____
Příprava receptu Hlíva s buráky: Hlívu řádně opereme a pokrájíme. Dáme do hrnce (nejlépe typu Zepter) společně s kořením a omáčkou a necháme asi na 20 min. povařit. Až změkne přidáme trochu olivového oleje a arašídy a lechce osmažíme ... …více»

Celozrnné těstoviny s hlívou ústřičnou

Celozrnné těstoviny s hlívou ústřičnou
17. 10. 2007 Houbová jídla +_________
Příprava receptu Celozrnné těstoviny s hlívou ústřičnou: Rajčata nakrájíme na proužky. Česnek utřeme. Těstoviny uvaříme doměkka v osolené vodě. Na pánvi na oleji podusíme hlívu ústřičnou nakrájenou na proužky, přidáme sůl, pepř, kmín a dusíme asi 5 minut. ... …více»

Žampióny na čínský způsob

Žampióny na čínský způsob
17. 10. 2007 Houbová jídla ++++++____
Příprava receptu Žampióny na čínský způsob: Žampióny nakrájíme na kostky a pórek na malá kolečka. Na oleji osmahneme cibuli s česnekem, přidáme žampióny, sůl, bílé víno a podusíme. Postupně vmícháme pórek, solamyl a glutasol. Ochutíme sójovou . ... …více»
 

Žampióny s ementálem

Žampióny s ementálem
17. 10. 2007 Houbová jídla +++++++-__
Příprava receptu Žampióny s ementálem: Žampióny podusíme na másle, zalijeme osoleným mlékem a vytvoříme hustý bešamel. Do horkého vmícháme ementál. Do pekáčku vložíme podušené žampióny, zalijeme bešamelem a posypeme čedarem. Dáme zapéci as ... …více»

Brynzové řezy

Brynzové řezy
17. 10. 2007 Sýrová jídla ++++-_____
Příprava receptu Brynzové řezy: Brynzu smícháme s máslem a žervé. Potom vmícháme sterilovaný hrášek, na kostičky nakrájenou mrkev a směs urovnáme do obdélníkové formy. Necháme v chladničce ztuhnout. Před podáváním nakrájíme na plátk ... …více»

Placičky s brynzovou pomazánkou

Placičky s brynzovou pomazánkou
17. 10. 2007 Sýrová jídla +++++++___
Příprava receptu Placičky s brynzovou pomazánkou: Z mouky, dvou celých vajec a mléka vymícháme hladké těsto. Osolíme a opečeme na oleji malé placičky nebo v lívanečníku omeletky. Mezitím utřeme máslo s brynzou, žloutky a smetanou na hustý krém. Přidá ... …více»

Lilkové placičky

Lilkové placičky
17. 10. 2007 Zeleninová jídla +++++++___
Příprava receptu Lilkové placičky: Plátky lilku potřeme olivovým olejem, položíme na plech a vložíme do trouby předehřáté na 190 stupňů a 20 minut pečeme dozlatova, ale doměkka. Lilek nakrájíme nadrobno a nasypeme do mísy ... ... …více»

Dušené zelené fazolky s rajčaty

Dušené zelené fazolky s rajčaty
17. 10. 2007 Luštěninová jídla +_________
Příprava receptu Dušené zelené fazolky s rajčaty: Ve velké pánvi rozpálíme olej, cibulku a česnek na něm osmažíme po dobu 5 minut. Do pánve přisypeme nakrájená rajčata, fazolové lusky a olivy, přilijeme bílé víno, šťávu z citrónu a dusíme na mírném o ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !