Léto - čas jahodLéto - čas jahod Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 09.07. 2025
Dnes má svátek Drahoslava
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dušené bramborové hranolky (dietní)

Dušené bramborové hranolky (dietní)
28. 01. 2008 Bramborová jídla ++++______
Příprava receptu Dušené bramborové hranolky (dietní): Brambory oloupáme a nakrájíme kráječem na hranolky. Dáme na teflonovou pánev, podlijeme vodou, přidáme máslo nebo olej a dusíme pod pokličkou až do změknutí. Jakmile voda vysmahne, brambory odkryjeme ... …více»

Bramborový chleba

Bramborový chleba
26. 01. 2008 Bramborová jídla +++_______
Příprava receptu Bramborový chleba: Do hrnku rozdrobte droždí a promíchejte ho s moukou, cukrem a vodou. Nechte asi čtvrt hodiny vzejít na teplém místě. Brambory oloupejte a nastrouhejte do mísy. Přisypte mouku, sůl, koření, přilijte ... …více»

Brambory s fetou a oreganem

Brambory s fetou a oreganem
26. 01. 2008 Bramborová jídla +++_______
Příprava receptu Brambory s fetou a oreganem: Ve větším hrnci uveďte do varu vodu, osolte ji a vsypte brambory; pokud nejsou zhruba stejně velké, překrájejte je, aby se uvařily za stejnou dobu. Vařte asi dvanáct minut – než je scedíte, raději zku ... …více»

Zapečené česnekové brambory

Zapečené česnekové brambory
26. 01. 2008 Bramborová jídla +++++_____
Příprava receptu Zapečené česnekové brambory: Předehřejte troubu – elektrickou na 200 °C, horkovzdušnou na 180 °C. Brambory dejte do pekáčku a do mezer mezi nimi vložte nevyloupané stroužky česneku. Poklaďte brambory kousky másla, osolte a opepř ... …více»

Bramboráky po indicku

Bramboráky po indicku
26. 01. 2008 Bramborová jídla ++++++-___
Příprava receptu Bramboráky po indicku: Předehřejte troubu na 200°C. Z brambor vymačkejte v utěrce co nejvíc tekutiny. Poté je vsypte do mísy. Kari minutku nasucho opražte na pánvi, úžasně se tím zvýrazní jeho vůně. Přidejte k ... …více»
 

Zapečené smetanové brambory

Zapečené smetanové brambory
26. 01. 2008 Bramborová jídla ++++______
Příprava receptu Zapečené smetanové brambory: Troubu předehřejte na 160 °C. Brambory oloupejte a nakrájejte na tenké plátky. Zapékací misku vymažte máslem, vyložte vrstvou brambor, osolte, opepřete, postrouhejte muškátovým oříškem a zalijte troch ... …více»

Zapékané brambory s hruškami

Zapékané brambory s hruškami
26. 01. 2008 Bramborová jídla Žádné hodnocení
Příprava receptu Zapékané brambory s hruškami: Brambory oloupeme, omyjeme a nakrájíme na plátky. Hrušky nakrájíme na čtvrtiny, zbavíme jadřinců a podélně nakrájíme na dílky. Troubu předehřejeme na 180°C. Brambory a hrušky navrstvíme ... ... …více»

Kostrbáč s bramboračkou

Kostrbáč s bramboračkou
25. 01. 2008 Bramborová jídla +++++-____
Příprava receptu Kostrbáč s bramboračkou: Vařené brambory rozmačkáme a dáme do pekáče, ve kterém jsme předtím na tuku osmahli škvarky. Přidáme krupici, nadrobno nakrájenou cibuli, rozmačkaný česnek, mletý pepř... ... ... …více»

Studenecké šťouchané brambory

Studenecké šťouchané brambory
25. 01. 2008 Bramborová jídla +++++_____
Příprava receptu Studenecké šťouchané brambory : Slaninu nakrájíme do prázdného suchého hrnce, přidáme oloupané, na kostky nakrájené brambory, mírně posolíme a přiklopíme pokličkou. Plotnu zapneme na max. asi 1-2 minuty, dále dusíme pozv ... ... …více»

Bramborové pekáčky

Bramborové  pekáčky
25. 01. 2008 Bramborová jídla +++_______
Příprava receptu Bramborové pekáčky : Nejprve uvaříme brambory cca 1 kg (nejlépe jsou vařené o den dříve). Oloupeme a na jemném stroužku nastrouháme. Na připravený pomoučněný vál dáme strouhané brambory, špetku soli a hladkou mouku. ... ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !