Vložil: | Mangovka |
Porcí: | 10 |
Doba přípravy: | 30 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 2 |
|
|
Použité suroviny receptu Bílá ryba naložená podle baštýře Kříže:
2 kg bílé ryby
| pepř, sůl
| Marináda: 0,5 l vody
| 0,5 l octa
| celý pepř, nové koření, bobkový list
| 1 lžíce cukru
| 4 cibule
| 3 mrkve
| 3 petržele
| 1 celer
| sůl
Postup přípravy receptu Bílá ryba naložená podle baštýře Kříže:
Ryby oškrábeme, vykucháme, hlavy necháme. Prosolíme a naložíme do nádoby. Po 48 hodinách je vyjmeme a opláchneme ve vodě. Připravíme marinádu – svaříme vodu s octem, kořením, zeleninou, solí a cukrem a necháme vychladnout. Ryby proložíme na kolečka nakrájenou cibulí, najemno nakrájenou zeleninou a kořením a zalijeme marinádou. V chladu necháme odležet několik dní.
Fotky receptu Bílá ryba naložená podle baštýře Kříže:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!