Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 31.01. 2025
Dnes má svátek Marika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bohemia kapr

fotka Bohemia kapr
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Bohemia kapr:

4 porce staženého kapra  |  sůl, pepř, citronová šťáva  | 60 g oleje  | 40 g másla  | 60 g žemlovky bez opečené kůrky  | 2 dl světlého piva  | 20 g rozinek  | 20 g mandlí  | 30 g jader vlašských ořechů  |  citrón a petrželka na ozdobu

Postup přípravy receptu Bohemia kapr:

Kapra osolíme, opepříme, zakapeme citronovou šťávou a olejem a dáme na 2 hodiny do studena. Pak ve zbylém oleji po obou stranách prudce opečeme, přidáme máslo, žemlovku namočenou v pivu, oprané rozinky, na nudličky nakrájené oloupané mandle a nahrubo sekané ořechy. Podlijeme a v troubě upečeme doměkka. Při podávání přeléváme hustou necezenou omáčkou a zdobíme plátkem oloupaného citrónu a petrželkou.


Fotky receptu Bohemia kapr:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bohemia kapr
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !