Vánoční cukroví - nejoblíbenější recepty Vánoční cukroví - nejoblíbenější recepty Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 12.12. 2024
Dnes má svátek Simona
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Boršč

fotka Boršč
Vložil:
Porcí:8
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 16

Použité suroviny receptu Boršč:

200 g hovězí maso přední  | 200 g vepřová plec  | 2 litry voda  | 200 g červená řepa  | 100 g šunka a párky  | 50 g rajčatový protlak nebo rajče  | 5 lžíc máslo  | 200 g hlávkové zelí  | 1 ks mrkev  | 1 ks cibule  | 2 ks bobkový list  | 200 ml zakysaná smetana  |  sůl, pepř  |  ocet, cukr

Postup přípravy receptu Boršč:

Maso a koření zalijeme vodou, osolíme a dáme vařit. Mezitím si řepu, mrkev a zelí nakrájíme na nudličky, cibuli na malé kostičky. Na pánvi osmažíme na másle cibuli, přidáme řepu, mrkev, zelí a protlak, krátce osmažíme a nalijeme do hrnce s masem. Přidáme kolečka párků a šunku nakrájenou na nudličky. Vaříme dokud není maso i zelenina měkké. Maso potom nakrájíme na malé kousky a vrátíme do vývaru.


Nakonec přidáme zakysanou smetanu a podle potřeby dochutíme octem a cukrem.


Boršč musí být hustý.


Fotky receptu Boršč:

Boršč
Boršč
Boršč
Fotky vložil: Ježíšek,uznevim 
Hodnocení receptu Boršč
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !