Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.12. 2025
Dnes má svátek Albína
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Borůvkový koláč grahamový

fotka Borůvkový koláč grahamový
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Borůvkový koláč grahamový :

3/4kg čerstvých nebo mražených borůvek  | 1/2 hrnku třinového cukru  |  šťáva z poloviny citronu  | 1 kávová lžička skořice  | 2 lžíce kukuřičného škrobu  | 2 lžíce studené vody  | těsto:  | 1 balení grahamových sušenek (asi 150g)  | 2-3 lžíce javorového sirupu  | 2 lžíce sezamové pasty tahini  | 1 1/2 lžičky vody

Postup přípravy receptu Borůvkový koláč grahamový :

Rozdrtíme grahamové sušenky. Přidáme zbývající ingredience a dcobře promícháme. Hmotu vtěsnáme do formy a pečeme do mírného zhnědnutí (180°C asi 20-30 min.).
Borůvky zahřejeme až k varu. Zvolna vaříme asi 10 min. Přidáme cukr, šťávu z citronu a skořici a vaříme další 2 minuty. Škrobdobře rozmícháme s vodou a za stálého míchání vlijeme k borůvkám. provaříme další minutu. Sejmeme z plotny a zchladíme. Rozetřeme na těsto. Před servírováním necháme asi 2 hodiny v ledničce.


Fotky receptu Borůvkový koláč grahamový :

Borůvkový koláč grahamový
Borůvkový koláč grahamový
Fotky vložil: katyakaty,Natural 
Hodnocení receptu Borůvkový koláč grahamový
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !