Vložil: | Sunninka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 35 min |
Hodnocení: |
![5.5/10, hlasovalo 4 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![5.5/10, hlasovalo 4 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![5.5/10, hlasovalo 4 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![5.5/10, hlasovalo 4 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![5.5/10, hlasovalo 4 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![5.5/10, hlasovalo 4 -](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-pul.gif) ![5.5/10, hlasovalo 4 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![5.5/10, hlasovalo 4 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![5.5/10, hlasovalo 4 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif)
|
Počet hodnocení: | 4 |
|
|
Použité suroviny receptu Bramboráky se škvarky nebo s uzeninou:
700 g oloupaných brambor
| 180 g hladké mouky
| 1 vejce
| 1dcl mléka
| česnek, majoránka, sůl, mletý pepř
| sádlo na pečení
| 150 g tučných škvarků nebo 100 g měkkého salámu nebo klobásy
Postup přípravy receptu Bramboráky se škvarky nebo s uzeninou:
Oloupané, opláchnuté brambory jemně nastrouhejte, nechejte chvíli stát a vodu oceďte. Brambory promiste s mlékem, s prosátou moukou, vejcem, utřeným česnekem, rozemnutou majoránkou, solí a pepřem. Do těsta vmíchejte usekané škvarky nebo pokrájený salám nebo klobásu. Po částech nalévejte na pánvičku s rozehřátým sádlem a opečte po obou stranách dočervena a dochřupava. Hned podávejte (stáním se ztrácí chřupavost).
Fotky receptu Bramboráky se škvarky nebo s uzeninou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!