Vložil: | Natural |
Porcí: | 7 |
Doba přípravy: | 60 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 17 |
|
|
Použité suroviny receptu Bramborová kaše s uzeným masem:
2 kg brambor
| 1/2 l mléka
| 250 g másla
| 1 kg uzené kotlety
| 1/2 kg uzeného bůčku
| 125 g másla
| 100 g tuku
Postup přípravy receptu Bramborová kaše s uzeným masem:
Brambory oloupeme, nakrájíme na menší kostičky, zalijeme vodou a uvaříme hodně do měkka. Mezítím ohřejeme mléko a necháme povolit máslo. Uvařené brambory slijeme, přidáváme postupně máslo s mlékem a šleháme ručním šlehačem do požadované hustoty. Uzené maso povaříme do měkka, nakrájíme na plátky a na chvíli podusíme na másle s tukem, abychom získali sosíček na kašičku. Z vývaru z masa můžeme udělat polévku s rýží.
Fotky receptu Bramborová kaše s uzeným masem:
Fotky vložil: berunaa,Natural,jirajanka,oko,MichelePrg,Bezinka,alenab