Použité suroviny receptu Bramborový koláč s šunkou a parmazánem:
6 brambor
| 1/4 l smetany
| 4 vejce
| 100 g parmazánu
| 500 g rajčat
| 300 g čedaru
| 100 g šunkového salámu
| dle potřeby: máslo
| dle chuti: oregáno, pepř a sůl
Postup přípravy receptu Bramborový koláč s šunkou a parmazánem:
Oloupané brambory nastrouháme a smícháme se smetanou, vejci a parmazánem. Osolíme, ochutíme oregánem. Těsto nalijeme do vymaštěné formy a dáme péct na 30 minut.
Rajčata a čedar nakrájíme na kolečka. Na předpečený koláč klademe salám, rajčata a nakonec čedar. Dáme opět do trouby a pečeme dalších 20-25 minut při 200 °C.
Fotky receptu Bramborový koláč s šunkou a parmazánem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!