Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.11. 2024
Dnes má svátek René
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Bramborový nákyp se zelím, uzeným a smetanou

fotka Bramborový nákyp se zelím, uzeným a smetanou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Bramborový nákyp se zelím, uzeným a smetanou:

350 g uzeného masa  | 750 g brambor  | 500 g kysaného zelí  | 300 g zakys. smetany  | 125 ml mléka  | 1 cibule  | 125 ml bílého vína  | 1 lžíce másla  |  olej  |  sladká paprika  |  majoránka  |  mušk. oříšek  |  pepř a sůl

Postup přípravy receptu Bramborový nákyp se zelím, uzeným a smetanou:

Brambory uvaříme v osolené vodě, rozšťoucháme, přidáme teplé mléko s máslem a ručním šlehačem vyšleháme do husté hladké kaše.
Cibuli nakrájíme na kolečka, necháme ji zesklovatět na oleji, přidáme maso nakrájené na kostičky a vše osmahneme dohněda. Zasypeme mletou paprikou (asi 1/2 lžičky), prosmahneme, zalijeme vínem a okořeníme solí, pepřem, muškátem a majoránkou. Snížíme teplotu a dusíme asi 10 minut.
Na dno zapékací mísy rozložíme masovou směs, na ní uhladíme bramborovou kaši, posypeme scezeným kysaným zelím a zalijeme zakysanou smetanou.
Pečeme v troubě předehřáté na 200°C asi 40 minut.


Fotky receptu Bramborový nákyp se zelím, uzeným a smetanou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bramborový nákyp se zelím, uzeným a
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !