Léto - čas jahodLéto - čas jahod Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 12.07. 2025
Dnes má svátek Bořek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bramborový pečárek

fotka Bramborový pečárek
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Bramborový pečárek:

6-8 brambor  | 4-5 lžic mléka  | 4 plátky šunky  |  sůl  |  pepř  | 1 plátek slaniny asi 100 g  | 1 plátek sýra asi 100 g  | 4-5 lžic másla  | 3 nožičky párků

Postup přípravy receptu Bramborový pečárek:

Brambory omyjeme, oloupeme, nastrouháme nahrubo a promícháme s mlékem. Šunku nakrájíme na tenké nudličky a promícháme s bramborovou směsí. Osolíme a opepříme. Slaninu nakrájíme nadrobno, v pekáči jí osmahneme a rozetřeme na ni bramborovou směs. Přiklopíme druhým pekáčem a pečeme, až okraje pečárku zrůžový. Posypeme nastrouhaným sýrem, poklademe kousky másla a zakryté pečeme 5 minut. Poté ještě bez zakrytí zapečeme, až sýr zrůžoví.


Fotky receptu Bramborový pečárek:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bramborový pečárek
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles