Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 12.11. 2024
Dnes má svátek Benedikt
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Brambory po tyrolsku

fotka Brambory po tyrolsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +-________
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Brambory po tyrolsku:

800 g brambor, uvařených ve slupce  | 300 g vepřové pečeně  | 100 g slaniny  | 2 ks cibule  |  špetka soli, pepře  | 2-3 lžíce oleje  | 1/2 lžičky kmínu  |  špetka petržele

Postup přípravy receptu Brambory po tyrolsku:

Brambory oloupeme a nakrájíme na velmi tenká kolečka. Vepřovou pečeni (vychladlou)pokrájíme na nudličky, slaninu na malé kostičky. Cibuli oloupeme, rozpůlíme a nakrájíme na tenké plátky. Olej až na 1/2 lžíce rozehřejeme na pánvi. Opečeme na něm slaninu, přidáme cibuli a brambory a vše na středním ohni za častého míchání opékáme 15-20 minut dokřupava. Osolíme, opepříme a okořeníme kmínem. Na druhé pánvi opečeme na zbývajícím oleji nudličky pečeného masa, poté je vmícháme do opečených brambor. Brambory po tyrolsku rozdělíme na 4 talíře a posypeme sekanou petrželkou.


Fotky receptu Brambory po tyrolsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Brambory po tyrolsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !