Vložil: | Popocatepe |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 55 min |
Hodnocení: |
![4.92/10, hlasovalo 13 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![4.92/10, hlasovalo 13 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![4.92/10, hlasovalo 13 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![4.92/10, hlasovalo 13 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![4.92/10, hlasovalo 13 -](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-pul.gif) ![4.92/10, hlasovalo 13 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![4.92/10, hlasovalo 13 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![4.92/10, hlasovalo 13 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![4.92/10, hlasovalo 13 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif)
|
Počet hodnocení: | 13 |
|
|
Použité suroviny receptu Brambory zapečené s pivem:
1 kg syrových brambor
| 40 dkg masa (vepřové, kuřecí, hovězí nebo mleté)
| lžíce tuku
| 5 rajčat
| plechovka fazolí ve slaném nálevu (lepší červené)
| sladká paprika
| pivo
Postup přípravy receptu Brambory zapečené s pivem:
Maso nakrájíme na nudličky a krátce osmahneme na lžíci tuku v nádobě, která se hodí i na pečení v troubě. (Mleté maso oddělujeme tak, aby z něj vznikly hrudky). Přidáme brambory nakrájené na kostičky, krájená rajčata i se slupkami, fazole bez nálevu, sůl, sladkou papriku, kdo rád a neservíruje dětem, může přidat pepř. Zalijeme pivem a dáme péci. Při pečení nepřikrýváme, ale 2 x promícháme.
Fotky receptu Brambory zapečené s pivem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!