Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Býk - roční horoskop na rok 2025Býk - roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 21.04. 2025
Dnes má svátek Alexandra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Brdlajs

fotka Brdlajs
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 9

Použité suroviny receptu Brdlajs:

1 kg brambory  | 30 g máslo  | 3 vejce  | 400 g hrubé mouky  |  sůl  |  sádlo na vymazání pekáčku  | 250 g mleté nebo uzené maso  |  červené zelí  |  červená řepa  |  čerstvá zelenina

Postup přípravy receptu Brdlajs:

Uvařené brambory nastrouháme. S vejci, máslem a hrubou moukou vypracujeme tužší těsto, jako na bramborové placky. To vyválíme, rozdělíme na dílky a plníme ochuceným mletým masem, drobně nakrájeným uzeným, nebo i směsí ze salámu. Zkrátka, co kdo rád. Uděláme buchtičky, které narovnáme do vymazaného pekáčku a dáme upéct do zlatova.
Jako přílohu opět doporučuji červené zelí, řepu, aby to byl na talíři pěkný barevný kontrast, jinak se hodí cokoliv.


Fotky receptu Brdlajs:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Brdlajs
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !